Mezitli Özel Eğitim Uygulama Merkezi I. Kademe

Telefon : 0 (324) 481 30 13
Belgegeçer : 0 (324) 481 30 13
WEB https://mezitlioeum1.meb.k12.tr
Adres : Adres Eski Mezitli Mahallesi Eskiköy 61410 SK No2 MB Konutları altı. 33230 Mezitli / MERSİN 36,7418330 34,4953070
VİZYON : Özel Eğitime ihtiyaç duyulan öğrencileri kendi kendine yetebilen mutlu,topluma uyumlu ve iş meslek becerilerini kazanmış bireyler olarak hayata hazırlamak.
MİSYON : Zihinsel bedensel ve sosyal gelişimlerindeki özellikleri nedeni ile toplumdaki diğer bireylerden farklılık gösteren öğrencilere en az sınırlandırılmış eğitim ortamlarında özel eğitim yöntem ve teknikleri kullanarak bireysel ve gurub eğitimi hizmetleri ile öğrencilerimizi kapasiteleri ölçüsünde rehabilite etmek.
BAŞARILAR : Soda Sanayii A.Ş.nin düzenlemiş olduğu "Çevre ve Doğa Sevgisi" konulu resim yarışmasında 5-A sınıfı öğrencimiz Mahmut SÜER dereceye girmiştir. Çalışmaya katilimini sağlayan ogretmenlerimiz ve ogrencimizi tebrik ediyoruz.

Toplantı Salonu :1
Mesleki Uygulama Labaratuvarı :2
Saatler : Başlama:09:10 Bitiş:14:30
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil : Yok
Isınma : Elektrikli Klima
Pansiyon : Yok
Servis : 7 Adet Öğrenci servisi var
Ulaşım : Belediye 136 No´lu Otobüs. Belediye 130 No´lu Otobüs 1 km yakınına kadar varıyor. Mezitli Kop. Özel Araçlar
Yerleşim Yeri : Soli´den Zeytinlik Caddeden mezarlık yönüne gidilecek. Otoban Kuyuluk çıkışından mezarlık yönüne gidilecek.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl´e Uzaklığı:12 km İlçeye Uzaklığı: 3 km
Kontenjan Bilgileri : 40
Taban-Tavan Puan Bilgileri : -
Okulun Sınav Başarı Durumu : -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : -
Sportif Etkinlikler : -
Bilimsel Etkinlikler : -
Proje Çalışmaları : 1- 2016 2017 Birlikteyiz Projesi. 2. 2016-2017 Birlikte Başaralım,Engelleri Aşalım Projesi
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : BRAGA PORTTUGAL Portekiz Braga´daki kurs programımız verimli bir şekilde devam ediyor.
Diğer Hususlar : Öğrencilerimiz yerleşim yerine göre alındığı için diğer ilçelerden kayıt kabul edilmemektedir.